Moro I Naturen, Hvordan Du Skal Campe

Enten campingturen din vil være kort eller lang, er det alltid ting du bør huske på under reisen. For mange går på camping uten å lese seg litt opp om det først. Denne artikkelen vil diskutere informasjon og tips du trenger å vite før du legger ut.

Vann er avgjørende for din overlevelse når du vandrer i baklandet. Ta vannrensetabletter med deg eller et slags vannfilter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det er mange forskjellige typer tilgjengelig i din lokale sportsbutikk. Når du leter etter en vannkilde, må du sørge for at vannet strømmer. stillestående vann kan drepe deg hvis det ikke behandles ordentlig.

Hvis kantinen begynner å lukte muggen, kan du gi den en god rengjøring med natron. Plasser litt vann i kantinen, og tilsett deretter tre ss natron. Rist forsiktig, la den sitte i seksti minutter, og skyll deretter med vann. Kantinen din vil være forfriskende ren!

Når du tar med hunden din på campingtur, må du sørge for at han har tilstrekkelig flåttbeskyttelse. Bugs trives i skoger, og mange loppebehandlinger utvider ikke beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren din før du drar hvis hunden din har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig forebygging og fjerning av flått.

Før du tar med hunden din på en campingtur, må du venne ham til ideen med en liten øvelse i bakgården. Legg teltet i et allerede kjent område, og la ham sove eller leke i det en stund. Å ta med en hund kan virkelig legge til moroa ved camping, så lenge dyret har vært tilstrekkelig forberedt på arrangementet.

Når det er på tide at du legger deg i søvn, er det en god ide å sette kjølerne du hadde med deg i bilen. Bjørner har blitt ganske kunnskapsrike i disse dager og har funnet ut at disse kjølerne vanligvis har matvarer, og dette vil tiltrekke dem til campingplassen din.

For å unngå blærede og sprukne føtter på campingturen, ta med en såpestang! Gni såpen inn i helene på sokkene dine før du går langvarig, og dette vil minimere friksjonen og redusere ømhet. Hold såpen i lommen for en rask dose når føttene begynner å bli oppslukt eller blemme.

Når barna er på campingfesten din, er det viktig å fortelle dem hva reglene er så snart du kommer dit. De må ha strenge retningslinjer å følge, ellers kan de bli skadet eller irritere andre. For eksempel snakk med dem om skriking og hvordan stemmene deres kan forstyrre andre. Det er mye vanskeligere å håndheve regler etter at du har vært der i noen dager, så kom i gang tidlig.

Det er ikke behov for at turen din blir bummer fordi du ikke var forberedt på noen av de mest grunnleggende tingene som følger med camping. Takket være denne artikkelen er du en campingproff! Kos deg utendørs og overraske alle med all din nye kunnskap mens du er på turen.