Tips, Triks Og Teknikker For Den Beste Campingopplevelsen

Camping er gøy! Det er en fin måte å finne ut mer om deg selv mens du er nær naturen. Fotturer er en fin måte å slappe av på, og på slutten av reisen kan et bål være utrolig avslappende. Det er mange ting å tenke på og gjøre når du er på campingtur, så vi har gitt deg følgende råd for å hjelpe deg.

Du trenger ikke å være speider for å være forberedt, hvis du planlegger å gå på camping. En av de første reglene er å være sikker på å fortelle noen hvor du vil være. Hvis det ikke er et nøyaktig sted å gi, så gi en generell ide om hovedveier i nærheten eller til og med GPS-koordinater hvis du kjenner dem og gir en tidsramme for når du planlegger å returnere.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er på camping og havner i en overlevelsessituasjon, kan et enkelt håndspeil brukes til å signalisere om hjelp mange miles unna. Ikke kjøp standard glasspeil, mange campingbutikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Vann er veldig viktig når du camping. Når du camper på en campingplass, bør det være rikelig med vann tilgjengelig, men på stien må du ta med deg noen. Hvis du skal på lange avstander, bør du sannsynligvis ha jodtabletter for å rense vann du finner før du drikker. Vær forsiktig, dysenteri kan være dødelig.

Sørg for at teltet du tar camping har nok plass til alle du tar med deg. Et større telt betyr lettere bevegelse, noe som kan være nyttig når du må tisse om natten.

Hvis du er interessert i camping, og du er ny i aktiviteten, bør du aldri starte alene. Det kan være ganske farlig hvis du ikke vet hva du gjør, så det er viktig å ta med en erfaren venn for å hjelpe deg med å lære tauene.

Lag en liste over ting du må ta med deg før du går på camping. Du synes kanskje du er flink til å pakke, men lite annet er verre enn å være ute i skogen og innse at du har glemt allergimedisinene dine. Sett deg ned og lag en omfattende liste over alt du trenger i løpet av uken før campingturen.

Gjør alt du trenger klart til måltidene dine før du kommer til campingplassen. Hvis du bare camping noen dager, bør denne første turen til butikken være alt du trenger å gjøre. Lagre også på ikke-spiselige gjenstander. Du vil ikke at du eller familiemedlemmene skal være sultne på turen.

Å gjøre din campingtur til enestående bør være langt mer gjennomførbar med disse tipsene i hånden. Ikke glem dem neste gang du skal på camping. Ved å implementere noen av ideene som vises i denne artikkelen under din neste campingtur, er du nødt til å ha opplevelsen for livet.